POWERTHERM produceert plasmasnijders voor de meest veeleisende professionals. Onze producten bieden een lange levensduur, zijn gebruiksvriendelijk en verhogen uw productiviteit. Door de gepatenteerde technologie die Powertherm machines gebruiken behaalt u maximaal resultaat tegen een concurrerende aanschafsprijs.

Door alleen de beste materialen en technieken te gebruiken creeren wij producten die lang mee gaan. Hiermee houden wij de ecologische voetafdruk van onze producten zo klein mogelijk.


PLASMASNIJDERS


POWERTHERM XP45 PLASMASNIJDER
De Powertherm XP45, is de nieuwste generatie plasma machine van Powertherm. Met een aanbevolen snijdikte van 8-16mm en een maximale snijdikte van 20mm is dit absoluut een krachtige machine! Maar de XP45 kan ook goed gebruikt worden voor guts ... (meer lezen)
€ 2.649,00
POWERTHERM XP125 PLASMASNIJDER
De Powertherm XP125 is de krachtigste mobiele plasma machine van Powertherm. Met een aanbevolen snijdikte van 25MM en een maximale snijdikte van 40MM kan deze machine alle klussen aan. De snijsnelheid ligt tot 4 x zo hoog dan bij zuurstofgas ... (meer lezen)
€ 7.258,00